Halaman Ini Masih Dalam Pembangunan

Pelan Simpanan & Hibah Murah

i-Flexi Protect merupakan pelan simpanan takaful keluarga asas yang bermula dari RM60 sebulan dan perlindungan minima RM10,000.

Sesuai untuk mereka yang ingin meninggalkan hibah yang besar untuk keluarga kerana tiada had perlindungan hibah yang ditetapkan atau untuk mereka yang ingin memulakan perlindungan asas dengan caruman yang rendah.

Pelan ini boleh menjadi komprehensif dengan menambah rider-rider seperti perlindungan kemalangan peribadi, kad perubatan Medi Auni, perlindungan penyakit kritikal dan lain-lain

Pelan Simpanan & Hibah Besar

i-Heritage Protector merupakan satu perlindungan khas yang dibuat khas untuk mencipta aset segera atau hibah dalam jumlah yang besar tetapi caruman yang pendek dan sederhana serta kadar pemeriksaan perubatan yang agak tinggi.  Jadi anda tidak perlu menjalani pemeriksaan perubatan sekiranya anda mengambil pelan ini sehingga RM3 juta ringgit.  

Pelan ini juga memberikan perlindungan untuk kematian akibat kemalangan sehingga 2 kali ganda dan kematian semasa mengerjakan haji dan umrah sehingga 3 kali ganda.

Pakej ini sesuai untuk dijadikan MLTA / MLTT atau gantian kepada MRTA / MLTA

Pelan Simpanan Pendek Dengan Bayaran Tahunan Terjamin

Pelan yang memenangi anugerah ini merupakan  simpanan paling diminati ramai. Pelan simpanan ini sesuai untuk mereka yang mahu menyimpan bagi tempoh masa yang sederhana, memberikan bayaran tunai tahunan secara tetap dan terjamin dan perlindungan hibah yang besar.

i-Care Hasanah memberikan anda peluang untuk menabung selama 8 atau 10 tahun sambil menerima rebat tunai sehingga 50% selama 20 tahun dari jumlah simpanan tahunan anda.

Sesuai untuk simpanan berjumlah RM500 sebulan dan ke atas.

Pelan Simpanan Pendek Tanpa Faraid

Pelan ini sesuai untuk anda yang inginkan tempoh simpanan paling singkat, atau simpanan yang berjumlah besar secara sekaligus.

i-Jauhar merupakan pelan simpanan takaful paling pendek.  Memberikan anda bayaran tunai secara tetap setiap tahun sehingga 300% dari jumlah Living Assistant Payout yang diperuntukan untuk semua pencarum setiap tahun sehingga 30 tahun!

Ianya juga sesuai untuk dijadikan simpanan secara berkala untuk persaraan atau kegunaan masa hadapan kerana tempoh simpanannya boleh dipilih selama 5, 10, 20 tahun.

Perlindungan hibah berganda untuk kematian akibat kemalangan. Sesuai untuk simpanan RM300 sebulan dan ke atas.

Pelan SSPN-i Plus merupakan satu pelan simpanan pendidikan untuk anak anak yang memberikan perlindungan sekiranya berlaku kematian ke atas ibubapa, simpanan ini akan diteruskan oleh pihak syarikat.  Pelan ini juga memberikan beberapa perlindungan yang menarik disamping simpanan di dalam tabung SSPN.

Pelan simpanan ini layak untuk mendapat pelepasan cukai dan boleh dimulakan dengan pelan paling murah iaitu Pelan Intan dengan jumlah simpanan RM30 sebulan.

Pelan Simpanan Dana Bond Islamik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pelan Simpanan Dana Pengurusan Tunai Dividen Bulanan

RHB CASH MANAGEMENT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pelan Simpanan Dana Pendapatan Dividen Suku Tahunan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo..

Skim Persaraan Swasta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.